Vinificacions
![](https://esvicc.cat/wp-content/uploads/2021/03/celler-1.jpg)
El curs de vinificacions ens ofereix un coneixement més avançat del procés de vinificació a través de l’estudi dels controls de maduresa del raïm, el control d’operacions prefermentatives i la pròpia conducció de les vinificacions. *Es recomana tenir coneixements previs o haver cursat els cursos d’Elaboració de Vins i Produccció Vitivinícola.
Viticultura
![](https://esvicc.cat/wp-content/uploads/2021/03/metodologia.jpg)
El curs de viticultura pretén apropar-nos a la terra a través de l’estudi de l’esbliment de la vinya, la poda, les operacions culturals, la plantació i conducció de la vinya i a les tècniques de protecció del cultiu. *Es recomana tenir coneixements previs de viticultura o haver cursat els cursos d’Elaboració de Vins i Produccció […]
Extracció d’Olis d’Oliva i Condicionament d’Olis d’Oliva
![](https://esvicc.cat/wp-content/uploads/2021/03/santa_cecilia_novembre_fortuny-4450.jpg)
Al llarg d’aquest curs descobrirem tot el procés d’elaboració de l’oli d’olia des de la recepció i extracció, fins als paràmetres físics i químics i l’envasament, emmagatzematge i tractament de subproductes. Tot plegat ens farà entendre la complexitat d’aquest producte i valorar-ne la seva qualitat.
Elaboració de vins
![](https://esvicc.cat/wp-content/uploads/2021/03/xafar_raïm-1024x663.jpg)
Aquest curs pretén acostar el procés d’elaboració de vins a través de l’estudi de les operacions prefermentatives, les vinificacions, l’estabilització, la criança i les vinificacions especials.