map-marker
C/ Carme, 16 - 08271 Artés
smartphone
938 305 212 - esvicc@vedruna.cat

Vinificacions

El curs de vinificacions ens ofereix un coneixement més avançat del procés de vinificació a través de l’estudi dels controls de maduresa del raïm, el control d’operacions prefermentatives i la pròpia conducció de les vinificacions. *Es recomana tenir coneixements previs o haver cursat els cursos d’Elaboració de Vins i Produccció Vitivinícola.

Viticultura

El curs de viticultura pretén apropar-nos a la terra a través de l’estudi de l’esbliment de la vinya, la poda, les operacions culturals, la plantació i conducció de la vinya i a les tècniques de protecció del cultiu. *Es recomana tenir coneixements previs de viticultura o haver cursat els cursos d’Elaboració de Vins i Produccció […]

Extracció d’Olis d’Oliva i Condicionament d’Olis d’Oliva

Al llarg d’aquest curs descobrirem tot el procés d’elaboració de l’oli d’olia des de la recepció i extracció, fins als paràmetres físics i químics i l’envasament, emmagatzematge i tractament de subproductes. Tot plegat ens farà entendre la complexitat d’aquest producte i valorar-ne la seva qualitat.

Elaboració de vins

Aquest curs pretén acostar el procés d’elaboració de vins a través de l’estudi de les operacions prefermentatives, les vinificacions, l’estabilització, la criança i les vinificacions especials.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website